Fredag och inga jobb denna helg!
Idag blir det lite träning och förberedelser för mat och prat med fina vänner ikväll!
Ett tips på vägen Hittade gammal grönkål i mitt kylskåp “- Va f-n ligger det kvar här!” Nej Jessica nu ska vi vara spirituella och vips så hade jag gjort grönkålschips! Riktigt gott faktiskt! och enkelt!
Skär bort mittstjälkenDela kålen i små bitarLägg på bakplåtspapper på en plåtGnid in kålen i olivoljaStrö över flingsaltIn i ugnen på 225 grader tills de fått färg och blivit krispiga
Fredag och inga jobb denna helg!
Idag blir det lite träning och förberedelser för mat och prat med fina vänner ikväll!
Ett tips på vägen Hittade gammal grönkål i mitt kylskåp “- Va f-n ligger det kvar här!” Nej Jessica nu ska vi vara spirituella och vips så hade jag gjort grönkålschips! Riktigt gott faktiskt! och enkelt!
Skär bort mittstjälkenDela kålen i små bitarLägg på bakplåtspapper på en plåtGnid in kålen i olivoljaStrö över flingsaltIn i ugnen på 225 grader tills de fått färg och blivit krispiga
Gott och nyttigt tror jag!
Kramar till er alla