Standup, Konferencier, Föreläsningar, Fars & Revy!

Jessica Persson är en multibegåvad mångsysslare med humor och skratt som ledstjärna. 
Kännetecknande för allt hon gör är hennes professionalitet, humor och spontanitet!

Och oavsett vilken roll Jessica tar på sig på scen så gör hon alltid ett kanonjobb med stor trygghet och säkerhet kombinerat med charm och humor!

 

STANDUP-COMEDY

Jessica är en regelbundet återkommande gäst på Sveriges alla standupscener. Hon bygger sin standup på egna iakttagelser i vardagen. Dessa presenterar hon sedan med hysterisk mimik, enorm kroppslig plastik och t.o.m. en del imitationer! Hennes komiska karisma är stark och hennes spontana prat med publiken lockar alltid till skratt.

KONFERENCIER

Konferencieruppdrag är ärofyllda. Det kan vara allt från Företagsgalor, Jubileumsarrangemang, Modevisningar till Standupkvällar! Som konferencier är Jessica alltid påläst. Att vara väl förberedd är för Jessica en form av yrkesheder. Med stor värme, humor och inte minst trygghet ser hon till att leda galan i hamn.

Sagts om Jessica:

"Winn Hotel Group hade äran och nöjet att anlita fullblodsproffset Jessica Persson som artist under vårt event i Helsingborg.
Jessica har en otrolig förmåga att få publiken med sig som konferencier, sångerska och stand up.
Det är få som har alla dessa strängar på sin lyra – helt enkelt ett kinder ägg!
Jessica guidade oss tryggt och säkert under dagarna och fick stående ovationer från oss alla.
Vi kan varmt rekommendera Jessica och vi längtar tills vi får möjlighet att anlita henne snart igen"


Fia Westerberg, Head of People&Culture
Winn Hotel Group 2023-09-11


CITAT FRÅN KUNDER

Håll muspekaren över texten för att pausa citaten.

 • Fia Westerberg
  "Winn Hotel Group hade äran och nöjet att anlita fullblodsproffset Jessica Persson som artist under vårt event i Helsingborg. Jessica har en otrolig förmåga att få publiken med sig som konferencier, sångerska och stand up. Det är få som har alla dessa strängar på sin lyra – helt enkelt ett kinder ägg. Jessica guidade oss tryggt och säkert under dagarna och fick stående ovationer från oss alla. Vi kan varmt rekommendera Jessica och vi längtar tills vi får möjlighet att anlita henne snart igen"
  Fia Westerberg
  Head of People & Culture, Winn Hotel Group
 • Anki Hansson, Angelica Svensson
  Som konferencier på Värnamo Näringslivsgala imponerade Jessica Persson verkligen på publiken. Hon lyckades kombinera humor på en lagom nivå med gala och glamour, vilket gjorde hennes prestation både underhållande och professionell. Hon underhöll publiken från början till slut på ett föredömligt sätt och gjorde kvällen minnesvärd för såväl gäster som arrangörer. Vi kommer absolut ta in Jessica igen.
  Anki Hansson, Angelica Svensson
  Värnamo Näringsliv
 • Julia Falkman
  Tack Jessica för vårt otroligt smidiga och roliga samarbete! Du är en fantastisk konferencier – påläst, nyfiken, varm och rolig. Jag uppskattade särskilt hur du bjuder på dig själv och får alla att känna sig trygga. Flertalet deltagare i publiken har också hört av sig efter galan och hyllat dig. Jag hoppas verkligen att vi ges möjlighet att jobba tillsammans igen i framtiden!
  Julia Falkman
  Skånes Leader
 • Frida Borgström
  "Jessica är ett proffs ut i fingerspetsarna. Allt arbete inför genomfördes med noggrannhet och inget lämnades åt slumpen. Eftermiddagen och kvällens uppdrag som både samtalsledare och konferencier genomfördes med en unik blandning av allvar och lättsamhet som gick rakt in i hjärtat på gästerna."
  Frida Borgström
  Länsförsäkringar Göinge-Krisitianstad
 • Viktor Johansson
  "Jessica Persson förgyllde årets näringslivsgala med sin absoluta närvaro, professionalism och komiska timing. Med Jessica som konferencier var både genomförandet och samarbetet tryggt och lustfyllt, med en slutprodukt som kändes riktigt riktigt levande!" 
  Viktor Johansson
  Stage Dream Production
 • Stefan Larsson
  Jessica Persson, Scenliv, var konferencier för Hässleholms Galakväll 2022. Hon gjorde ett utmärkt jobb där hon med värme och humor ledde hela galakväll på ett tryggt och professionellt sätt. Jag kan ge henne mina bästa rekommendationer i rollen som konferencier.      
  Stefan Larsson
  Tillväxtchef, Hässleholms Kommun
 • Jimmy Ekborg
  "Med en otrolig närvaro med glimrande utstrålning, stor inlevelse och precision för vad vi arrangörer önskade levererade Jessica på topp genom hela kvällen. Ska ni anlita ett proffs bland proffsen välj Jessica.⭐️"
  Jimmy Ekborg
  Näringslivschef Osby Kommun
 • Viktor Johansson
  "Jessica Persson förgyllde årets näringslivsgala med sin absoluta närvaro, professionalism och komiska timing. Med Jessica som konferencier var både genomförandet och samarbetet tryggt och lustfyllt, med en slutprodukt som kändes riktigt riktigt levande!"
  Viktor Johansson
  Stage Dream Production
 • “Det är konferencier Jessica Persson som ska ha kred för namnbytet, -Hon lyfter hela föreställningen tyckte K-G Eriksson en av närmare 600 i publiken”
  Smålänningen
 • “Konferencier Jessica Persson hade uppenbara problem men sin mikrofon, men tack vare hennes trygghet med att stå på scen stördes inte arrangemanget utan uppskattades stort av publiken”
  Smålandsposten
 • Birgitta Persson, Fredrik Swärdh
  ”Med en härlig energi och en perfekt blandning av allvar och humor guidade du oss igenom Laholms Guldkväll. Du skapade en perfekt känsla av högtidlighet utan att göra det allvarligt och högtravande och stärkte vårt kännetecken av Guldkvällen som en kväll när alla närvarande är kollegor och de allra bästa vänner, samtidigt som de nominerade och vinnarna fick känna sig speciella och utvalda, tack Jessica! ”
  Birgitta Persson, Fredrik Swärdh
  Laholms Kommun Laholms Guldkväll
 • Ann-Sofie Peterson
  ”Vi anlitade Jessica som moderator inför lanseringar av våra nya värderingar – ett uppdrag som Jessica tog sig an på ett alldeles lysande sätt. Med en skön balans mellan humor och allvar, höll hon energinivån uppe hos såväl åhörarna som kollegorna på scen, och bidrog i allra högsta grad till det lyckade resultatet. Stort tack Jessica!”
  Ann-Sofie Peterson
  KOMMUNIKATIONSCHEF, LÄNSFÖRSÄKRINGAR HALLAND
 • Martin Rognefall
  ”Jessica är verkligen proffs. Hon är väl förberedd, flexibel, har en personlig och varmt framtoning och en humor som adderar ett mervärde för gästerna. Jag rekommenderar henne till alla som efterfrågar ordning och reda bakom kulisserna och värme på scen.”
  Martin Rognefall
  Hotell PM&Vänner SmP 150 års jubileum Växjö
 • Joanna Kron
  ”Med ett stort engagemang och professionalism förgyllde Jessica vår kväll. Först som moderator under ett set av föreläsningar och senare under kvällen som konferencier och underhållare. Jessica är enkel att jobba med och hon lockar alla till skratt!”
  Joanna Kron
  Informationschef VIDA Timber
 • Joakim Wik
  ”Vi behövde hjälp av en konferencier till vår invigning av Audi i Nyköping. Vi sökte efter en erfaren person med förmåga att göra kvällen underhållande och ge trygghet till andra från företaget som framträdde på scenen. Jessica var verkligen mitt i prick för uppdraget och gjorde vår kväll fantastisk! Jessica är noggrann, härlig att samarbeta med och ett proffs ut i fingerspetsarna. ”
  Joakim Wik
  Söderberg Personbilar Linköping
 • Maria Hagman
  ”Vi tyckte Jessica var fantastisk som konferencier på IAB Sweden Mixx Awards 2019! Väl förberedd på sitt uppdrag och mycket underhållande styrde hon galan med bestämd hand, värme och humor”
  Maria Hagman
  Kommunikatör IAB Sverige
 • Jessica Carlsson
   ”På ett otroligt proffsigt och naturligt sätt förde/ledde Jessica oss genom hela galakvällen. Så fort galan startade och Jessica äntrade scenen, kunde jag lugnt slappna av, av hennes briljans på scen. Så stort TACK Jessica för att du gjorde denna viktiga kväll, så fantastiskt bra.”
  Jessica Carlsson
  Projektledare av Växjö Charity
 • Per Faeltenborg
  ”Med Jessica på scen kan jag känna mig trygg med hur kvällen förlöper. Väl förberedd konferencier, som hon är, får hon flyt när både den mest tystlåtna som pratsamma gästen äntrar scen. Med sin rutin anpassar hon ”showen” oavsett vad som dyker upp på vägen. Med sin breda repertoar kan hon förgylla kvällen med allt ifrån sång och dans till 30 sekunder stand up när det passar.”
  Per Faeltenborg
  Projektledare Företagaregalan Älmhult

FÖRELÄSNING

”Trösklar jag tagit mig över” I denna föreläsning får vi möta Jessica med humor och värme Klyschan säger ”följ din dröm”, men är det så enkelt, är det bara och hoppa? Jessica hade allt men det var något som gnagde, hon ställde sig på trampolinen och hoppade, åh jäklar vad hon hoppade! I denna föreläsning kan man även välja att Jessica färgar sin berättelse med sång.
 


Boka Jessica


Standup, konferencier och företagsevent


Boka Jessica

BILDGALLERI

parallax background
 
 
 
 
 

PRESSBILDER

Använd gärna mina pressbilder men kom ihåg att ange fotografens namn.